Alanboğaz Şehit Hüseyin Bulut İlkokulu
KÖSEÇOBANLI MAH. İLKÖĞRETİM SK. ŞEHID HÜSEYIN BULUT ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 GÜLNAR / MERSİN

VİZYON

Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Ortaokul kadrosundaki İngilizce Öğretmenimiz İlkokul derslerine girmektedir.

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimizin bir kısmı Gülnar ilçesinden kendi araçlarıyla günülük gidiş geliş yaparken bir kısmı da köyde ikamet etmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Mersin il merkezine 175 km, Gülnar ilçe merkezine ise 33 km uzaklıktadır.